Frequently Asked Questions

Här samlar vi svaren för de mest förekommande frågorna gällande Powies Wireless Charger:


Vilka mobiler fungerar Powie Wireless Charger med?
Alla mobiler som stödjer Qi trådlös laddning kan laddas med Powie Wireless Charger. Även skal som har inbyggd Qi-teknik kan användas tillsammans med äldre mobiler för att kunna ladda trådlöst med Powie.  Klick här för en komplett lista över över alla mobiltelefoner som kan ladda trådlöst.

 

Hur snabbt laddas mobilen?
Powie Wireless Charger har en output på max 10 Watt, vilket är den snabbaste möjliga laddningshastigheten för Qi-teknik anpassad för dagens mobiltelefoner. iPhone 8 och senare modeller kan laddas med 7.5 Watt, vilket är 50% snabbare än en vanlig trådlös 5 watt laddare. Powie stödjer Fast Charging för Samsung vilket kan ge upp till 10 Watt i laddning. Trådlös laddning med Powie är snabbare än traditionella trådlösa laddare, men laddning med sladd är aningen snabbare.

 

Hur lång tid tar det från beställning till att produkten är framme?
Normalt skickas produkten via Postnord vardagen efter beställning. Leveranstiden är normalt är 1-3 vardagar. För tillfället går det bara att beställa produkten till svenska adresser.

 

Blir telefonen varm under laddning?
När en telefon laddas bildas alltid en viss överskottsenergi i form av värme. Med trådlös laddning blir din mobil inte märkbart varmare än med laddning via vanlig sladd. Powie Wireless Charger har ett inbyggt temperaturskydd som ser till att din mobil aldrig blir för varm.

 

Har jag någon garanti på produkten?
Du har 14 dagars ångerrätt, 30 dagars öppet köp samt 2 års garanti på din order. Om du skulle ångra dig eller om produkten mot förmodan skulle ha något fel så kontakta info@powie.se så hjälper vi dig med din reklamation. Här kan du klicka för att läsa Powies fullständiga Retur och Reklamtion policy.

 

Kan jag ladda mina Apple Airpods med Powies Trådlösa Laddare?
Ja, om du har det nya fodralet till airpods som stödjer Qi-trådlös laddning. Det gäller Airpods med laddningsetui, som släpptes år 2019 av Apple.

 

Hur kan man bli återförsäljare åt Powie?
Kontakta oss via info@powie.se för information om våra säljvillkor.